搛べ惕

Friday, March 25, 2011

Cik Epal Contest

Assalamualaikum.

Ni kali ketiga aku join contest. kali ni aku akan join contest oleh CIK EPAL. teruja plak. ni contest julung kali diadakan oleh cik epal. actually contest yang kedua. yang pertama cik epal batalkan sebabnya dia rasa contest tu susah sikit. nak tau tengok sini. 

Syarat syarat memang senang sangat. antaranya ;

@ ambik header blog ni. lepastu tempek dekat entri kau. DAN LETAK dekat SIDEBAR with link entry ni. janji gambar ni ada dekat entri dan sidebar blog kau.


done ! dah tempek. :)


@ dan gambar ni jugak kena letak dekat sidebar blog anda and link kan dekat entri ini
> letak dalam joined kat sidebar navigation tu.


@ Tak kesah gambar apa pon janji gambar tu dalam black and white.


@ tak kesah lah kau umur berapa pon semua boleh join


@ Terbuka kepada semua jantina. tidak kira anda perempuan atau lelaki


@ make sure kau ada blog sebab contest ini hanya untuk blogger sahaja


@ gambar haruslah terang dan kena letak "cik epal contest " yang font "cik epal contest" tu tak payah black and white pon tak apa. font style hape pon tak kesah
@ dah ada gambar buat satu entri bertajuk " CIK EPAL CONTEST " tu je tajuk entri. tajuk tak payah nak panjang panjang dan tak payah nak tokok tambah. Link kan dekat entri ini




@ blog kau haruslah tak ada function disable right click sebab senang kerja aku nak save gambar kau karang. kalau tak boleh right click, aku REJECT sebab menyusahkan aku
> memang dah takde. tapi tak boleh copycat apa yang ditulis dalam blog ni. hee


@ gambar haruslah senonoh ye. aku nak gambar yang kreatif dan terang. jangan menunjukkan sebarang aksi tidak senonoh dalam gambar . kalau sesiapa berani buat tak senonoh, Wajiblah aku REJECT!


@ lepastu ada slogan nak kena buat. slogan berbunyi..


" SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA ......." (suka hati bape banyak patah perkataan pon kau nak buat , nak buat satu entri pon boleh, nak buat point point pon boleh, nak bagi suggestion pon boleh, janji kreatif!"


@ then tag 2 orang rakan blogger kau


@ paste kan entri yang kau dah buat untuk contest ini ke entri ini di ruangan komen


@ dekat entri korang jangan lupa link kan entri contest ni

itu saja syaratnya. ni aku just copy paste je. nak tau lebih lanjut boleh pergi kat link ni.

untuk memenuhi syarat penyertaan yang aku nak join ni.

gambar :
TADAA!
gambar aku dan kawan kawan dipertandingkan.
klik untuk lebih jelas.


slogan :

Saya membaca blog Cik Epal kerana saya dapat tau banyak tempat tempat makan yang selama ni tak pernah tau pun. Banyak jugak yang saya boleh tau pasal orang kat dunia maya ni. Biasa ah. Kadang jadi katak dibawah tempurung jugak kan. Cik Epal tak hipokrit macam yang diorang kata kat Cik Epal. Blog Cik Epal memang sempoi habislah. Style Cik Epal memang unik dan lain dari yang lain dan semestinya kawaii + lawa sangat !

nak tag :


> eiyraa
> atikah

Done join this contest. ada pape silap Cik Epal bagitau okay !

komen di tagboard.

No comments:

Post a Comment