搛べ惕

Saturday, March 26, 2011

Lawatan kadet polis 2011 (kuala lumpur) PART 1

Assalamualaikum.

Ni ade sedikit sebanyak gambar holiday aku tu. hehe. yang bukan gambar dari aku. tapi kawan kawan kat facebook aku. nanti aku ceritalah pasal holiday aku. yang ni entry bergambar je.

Tempat lawatan :


  • Makmal forensik polis >>paling best giler. teramat best. 
  • Muzium PDRM 
  • Muzium TUDM >>tempat....hahahaha..nanti aku cerita. tapi ni bukan pasal aku.
  • Masjid yang Siti Nurhaliza nikah (tempat makan dekat ngan masjid ni)

seksyen cap jari
masjid
 CSI

muzium TUDM
CSI. memang superb best. ade story menanti.
masjid

aku menyibuk suda. muzium TUDM.

masjid


tido time. ni time balik. aku baru bangun time ni..hehe
 
CSI lgi.

 time takde aku. aku pergi restroom.
super junior !

 yang pun superb best. nak tengok barang tu palsu or nak
tengok surat pape pun yang takleh nak bace sebab dah di conteng.
memang boleh tengok ah.
 makmal forensik
 shinee plak !
muzium PDRM.
time tengok video.
 
yang baju tu kes rogol. nak cari pape yang boleh
wat DNA. cam air mani, kesan darah.
just boleh nampak ngan kanta n lampu tu je.




gaya bebas.

yang ni aku cerita pasal surat tadi tu. memang superb leh tengok.
 i love islam




cek palsu. boleh tau palsu atau tak.




CSI



bintang. 

wakil lelaki sekalian. huhu

lawa sangat !

muzium PDRM

depan masjid

 Muzium TUDM

yang kes rogol tu.



sebelum pergi dinner kat restoran nelayan.


muzium TUDM

taklimat oleh puan Noraini kat makmal forensik





tamat sudah !

maaf . gambar berterabur. hehehe   :)

No comments:

Post a Comment