搛べ惕

Tuesday, March 15, 2011

Memang bosan weh.

Assalamualaikum.

cuti membosankan dan menggemukkan aku.

Sumpah aku bosan giler duduk kat rumah cuti cuti ni. terperap dalam rumah je tambah lagi lemak. macam mana lah tak gemuk. takde keje asyik makan je. bila mau kurus ni. bab homework aku dah siap dah sikit tapi banyak lagi tak beres. penyakit malas memang suke sangat nak datang time buat kerja tak sampai 10 minit. mula lah duk bukak siaran tv takpun lappy ni. bosan GILER. bukak tv ngan lappy pun same gak. bosan tahap dewa.

ye ah. family aku mane ade nak pegi jalan jalan time cuti sekolah ni. memang jarang sekali ah. ayah aku pun bukan dapat cuti time cuti sekolah ni. susah susah. ah. nak buat macam mana dah nasib aku kan. nak kuar jalan setakat kat dungun ni memang boleh tapi aku nak ajak sape kuar jalan jalan ngan aku. kalau ade mr mine takpe gak. confirm tiap tiap hari aku kuar. nak buat homework pun takde ah penyakit malas tu datang. senyum je tiap tiap hari. eh, dah mula dah aku menggedik. okay ah. aku tengah bosan ni. tunggu mesej mr mine tak balas balas lagi. =.='

No comments:

Post a Comment