搛べ惕

Friday, March 25, 2011

Tercipta Untukku

BoY :
Menatap indahnya senyuman di wajahmu
Membuatku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya cinta terindah
Saat kau peluk mesra tubuhku
Banyak kata yang tak mampuku ungkapkan kepada dirimu
Aku ingin engkau selalu
hadir dan temani aku
di setiap langkah yang menyakini ku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tahu
Ku selalu milikmu
Yang menyintaimu
Sepanjang hidupku.

GIRL :
Sungguh hanyalah dirimu yang aku cintai
Dan sungguh ku kan di sisi mu hinggaku mati



BoY :
Aku ingin engkau selalu
hadir dan temani aku
di setiap langkah yang menyakini ku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tahu
Ku selalu milikmu
Yang menyintaimu
Sepanjang hidupku.

lagu yang selalu aku nyanyi bila aku rindu kat mr mine. aku letak lagu ni dalam blog sebab aku terlalu rindukan mr mine. nampak je aku happy. tapi dalam hati aku, aku rindu dia sangat. hati aku merana sangat. nak sangat jumpa dia. semalam air mata ni tak tahan sangat. maafkan sayang sebab mungkir janji. air mata ni tetap nak kuar. tengah taip entry ni pun aku sebak. air dah mencurah curah. sayang tetap sayang abang. only you in my heart. just want you. i need you.

aku tak tahu nak tulis ape g. aku sebak sangat ni. k da~

No comments:

Post a Comment