搛べ惕

Friday, April 01, 2011

happy birthday to you !

Assalamualaikum.

Hari ni hari ape? APRIL FOOL. eh, tak la. hari ni hari jumaat. hee. umat Islam sekalian jangan sesekali sambut APRIL FOOL okay. actually hari ni birthday kawan aku. jarang sebenarnya aku mention kawan aku sorang ni dalam belog aku ni. memang julung julung kalinye ah. lupakan tu. untuk sahabat aku ni aku ucapkan selamat ulang tahun kelahiran yang ke-17. selamat hari tua ye. yeah. aku muda lagi. kau dah tua kan. aku tak sampai 17 lagi. haha. gurau aje. ape yang aku mengarut tetiba ni ? adoyai. 

sempena birthday dia ni aku hadiahkan dia sebijik kek coklat. okaylah tu kan. nak beli present aku takde duit. eleh. padahal selama ni jugak duit mak bapak aku jugak. huahua. aku kan memang ada penyakit malas sikit. malas nak jalan jauh jauh beli present. so aku buat aje la ape yang aku pandai. kek ni sebenarnye aku baru je belajar. boleh la. menjadi jugak r. yang penting best *bangga diri plak*. kalau aku tunjuk gambar kek, korang terliur plak. nak tengok jugak? okay aku tunjuk. tapi kalau dah terliur tu pandai r buat sendiri tak pun beli je kat kedai tu ha.

nama kawan aku tu zubaidah.

bila tengok kek ni aku jadi lapar plak. boleh bau dan rasa kek ni. nak makan yang aku punya dah habis. memang sedap menjilat jari especially topping dia tu ha. takde topping tu memang tak best r makan kek tu. tak caya try la buat sekali. tu je aku nak kasi tau. da~

> nanti nak bagi resepi. :)

No comments:

Post a Comment