搛べ惕

Thursday, April 07, 2011

Yuyu Zulaikha - ferrero random giveaway.

Assalamualaikum.

sweet je tuan badan blog ni kan.

kali ke-3 join giveaway. berminat nak join sebab hadiah utama dapat coklat ferrero. aku kan memang suka makan coklat. *tak habis habis coklat. hadiah untuk pembaca bertuah pun best jugak. syarat giveaway ni pun cukup senang. tak rumit mana pun. tarikh tutup belum kasi tau lagi. 

nak tag : sesiapa je yang berminat nak join ni !! jom jom. nak join klik ni > kupukupu

> pemenang ikut random.

4 comments:

  1. @saya arief
    thanks..hoping..hee :)

    ReplyDelete
  2. @anamizu hehe..amin..tapi dah tamat dah..sya tak menang...takde rezeki..no dah dekat dah..

    ReplyDelete