搛べ惕

Friday, May 06, 2011

Apa kes ni?

Assalamualaikum.

buat entry hari ni nak mengamuk sikit. geram teramatlah sangat. sebab ape? tengok kat bawah ni..
|
|
V


tengok? ape yang tak kena aku pun tak tau la. nak kata aku unfollow semua blog mustahil. sape plak yang memandai buat semua ni. oh tak mungkin. kenape ek. kasi tau aku sikit. lepas tengok benda ni aku bukak lah blog-blog yang aku follow. tapi...
|
|
|
V
macam mana aku tek bengang. tengok!!

mentang-mentang aku dah lama tak bukak buat macam ni ek. sampai hati. aku pun nak tau news gak. jangan lah buat macam ni. tak kesian kat aku ke?? sadis betul. oklah. choww. nak mengubat hati yang lara.

> selsema n batuk tak ok lagi :'(


2 comments:

  1. alahai cik fatin.biasa la 2..ble refresh blik ok la 2..i pon byak kali da kena..bawak byak sbar ea,..senyum yerkk..

    ReplyDelete
  2. huhu..
    bese ah..
    orang first time kene..
    gini ah gayanya.. :p

    ReplyDelete