君と僕

Sunday, May 29, 2011

JEPUN or KOREA ?

Assalamualaikum.

sebelum cakap bab tajuk tu nak cakap pasal gambar ni dulu. Inoue mao n Matsumoto jun time kecik. comellah. huh. bese ah kan. time budak budak, semua immature lagi kan. 

senyuman tetap sama walaupun da besar..huhu
Okay. Jepun ke Korea? aku lebih kepada jepun. kalau korea aku tak minat. sampai sekarang aku tak boleh nak sebut perkataan diorang. kalau jepun confirm aku boleh. sebab kat sekolah aku belajar bahasa jepun. setakat tulisan romaji boleh lah. kalau kanji mintak jauh. confirm aku failed. haha.

Kalau dalam kelas aku tu ramai yang minat korea, aku minat jepun. adelah sebahagian kecik sehati ngan aku. kebanyakkan laki ah. tu geng geng aku blake. yang ambik exam jepun tu ah. hati tetap ngan jepun. impian aku nak pergi jepun. especially time bunga sakura luruh first day. kawaii!!!!! tengok orang duk malaysia memang jeles giler ah. nak sangat tinggal kat sana. tapi tempat tu mesti jauh dari tempat yang kena tsunami hari tu. macam akak アヌム ちゃん. nak jugak nak jugak. kalau tengok gambar gambar kat sana boleh jadi giler kejap.

bab ni aku memang tak boleh lari ah. kalau cerita aku tak bape kisah. asalkan best cukup ah. tadi baru habis tengok hana yori dango (boys over flower) yang jepun punya. best plus sedih. kelakar pun ada. ape aku melalut ni sebut pasal cite tu. ni kes takde idea dah nak cakap ape. haha. takpe ah. nanti aku wat review pasal    hana yori dango tu okay.

> aku memang selalu mengarut buat entry.

2 comments: