搛べ惕

Wednesday, July 20, 2011

I'm back for a while !

Assalamualaikum.

Dah lame aku tak buat entry baru. dah sebulan lebih. sebenarnya aku tak takde idea nak cerita apa dan jugak masa aku agak terhad sekarang ni. tahun ni aku nak periksa besar kan. pagi aku pergi sekolah, petang buat homework, malam ade kelas pulak, jumaat tuisyen, tambah pulak dengan kelas tambahan ari sabtu kat sekolah. tapi kalau aku stress malas nak belajar, aku pegi tengok dramalah. mengadap lappy ni sampai habis. selagi tak habis selagi tu aku tengok. sekarang aku dah habis kan 3 drama.

kadang-kadang aku online jugak Fb. tapi tak lame. fikir pasal trial yang dah tak lame, tinggal seminggu je lagi memang buat aku runsing. aku kena study hard sikit. dapat keputusan yang lagi baik dari sebelumnya. cikgu, family, sume nak aku buat yang terbaik n tingkatkan semuanye. taknak dapat gred D lagi dalam exam. escpecially subjek sejarah yang aku lemah sangat tu. sekarang pun aku dah mula ulang kaji. insyaallah aku dapat buat nanti. doakan aku ye korang.

semenjak dua menjak ni aku de banyak masalah. tapi tak melampau lah. memang stress gila kalau ade masalah time macam ni. serabut semua. nak2 kalau masalah tu makin besar.aku kadang2 tak tahu nak luahkan kat sape. nak luahkan kat dia payah. ntah lah. malas nak fikir buat masa ni.

okaylah. tu je dari aku. nanti aku post yang best ok. sorry yep entry ni agak bosan.

No comments:

Post a Comment