搛べ惕

Friday, August 26, 2011

Dah lama menghilang !

Assalamualaikum.
comel kan !
Dah sebulan lebih sikit tak buat entry baru. memang jarang sekali online nye. muka buku, tweet tweet pun lame tak buka. yang lain lagilah. cis ! tak online macam datin plak busy sana sini. padahal boleh je. actually, aku baru habis exam trial SPM. so, aku mintak maaf sangat sebab dah lame tak buat entry. mintak di maafkan ye. tak lame lagi nak raya. kan baik maaf dan memaafkan. mintak halal semua ya.

Bab result aku untuk TRIAL ni memang sume marks naik. tapi nak dapat A tu memang takla. tapi alhamdulillah sekurang-kurangnya semua naik. tapi ade 3 subjek aku tak tahu lagi, Bahasa Inggeris, Biology ngan Chemistry. berapa lah aku dapat kan. tapi aku ade mimpi yang biology aku dapat A. *berangan sudah*
Bahasa Melayu - 67
Bahasa Iggeris - dunno
Pendidikan Agama Islam - 74
Sejarah - 57
Add Math - 56 [turun mendadak :'( ]
Mode Math - 81
Physics - 57
Biology - dunno
Chemistry - dunno
bolehla tu kan. reda yela. yang penting SPM nanti buat sungguh-sungguh. tak nak main main tau. mohon doa korang semua ye.

I'M TRYING TO TRY !