搛べ惕

Wednesday, September 14, 2011

Hari hari yang mendatang tak indah sangat !

Assalamualaikum.

bosan sangat pergi sekolah hari ni ngan semalam. takde orang nak borak dalam kelas. sedih teramat sangat. macam entah dalam kelas tu. bukan aku takde kawan. ramai sangat. tapi aku tak pernah kongsi ngan diorang. kawan kawan semua pergi kem. kawan lain ade dalam kelas lain. ohhhh. aku memang bosan.

capital I, maafkan saye sebab minggu ni saye jarang jumpe awak. saye selalu menyusahkan awak kan. saye selalu buat masalah bila kita nak keluar same same. awak tau tak saye sedih sangat. tak tak. awak tak tau sebab saye selalu cakap saye okay. yes. i'm lying when i said i'm okay. saye tau mo awak risau. nanti awak marah saye cakap saye tak sayang awak kalau saye nangis. saye tak suke bila awak marah saye. awak tau kan saye macam mane. tak ! awak tak tau. saye sedih sangat. awak tau tapi awak buat tak tahu. maafkan saye kalau saye tak faham awak selalu. bye.

> hujan dah nak turun..

1 comment:

  1. sabar ye..esok sy akan kembali semula ke sekolah..setelah,hmmm seminggu menghilang!
    hahaha..

    ReplyDelete