搛べ惕

Tuesday, December 20, 2011

Aku nak pindah !

Assalamualaikum.


Yes ! Aku memang nak pindah. Nak pergi jauh dari DUNGUN. Aku nak duduk kat rumah mak saudara aku plak. Kawan-kawan aku, selamat tinggal. Nak cari kawan baru pulak. Oppss. Aku sayang lagi lah kawan-kawan aku. semua kawan aku, rozie, farihin, wanie, aiman, amiraliza, juliana(aku rindu die), khaida n semualah yang aku sayang n kenal. 

Tapi tak lame pun lah. Aku nak pergi kerja kat sana je bukan nak tinggalkan dungun selamanye. tempat aku membesar, ramai kawan yang aku sayang. ambik result spm kita jumpe okay. nanti aku belikan ole-ole untuk korang. takpun belanje makan. don't worry, be happy. aku tak pernah lupe kawan-kawan aku walaupun tak contact diorang.

Aku nak kerja ape itu SECRET~! :p

> gonna miss you all and capital I.

2 comments:

  1. wahhh..dont leave us..huhu..
    i love u too,honey..
    i nak mamat encem ea..kasi bwak balik dungun ye...hehee....

    ReplyDelete
  2. @eira nak bawak boleh tu kalau dia nak ikut.hehe

    ReplyDelete