搛べ惕

Tuesday, December 06, 2011

*UPDATE~!

Assalamualaikum.

Hai blogger semua ! Lama tak update blog ni. bukan busy tapi internet kat rumah takde. satu lagi sebulan aku tinggal kat asrama. Boleh tahan lah sebab aku masuk asrama time orang dah nak habis sekolah. So, peraturan tu tak ketat mane cume nak keluarlah kena minta izin warden. 

Capital I sekarang dah masuk UiTM. Tak jauh. Sura Hujung sana tu je. tapi nanti dia cakap dia kena pindah UiTM baru kat bukit besi semester 2 nanti. tak dapat lah aku nak jumpe dia hujung minggu =.=' . sejak 6 hari aku jadi penganggur sementara ni hidup bosan sangat. tak tahu nak buat ape kat rumah. nak kerja, aku pun tak tahu nak kerja ape. kerja kat tempat mak sedare best jugak. tapi sosial tu lah. merantau sekali sekala kan. ingat nak belajar menjahit tapi kat dungun kat mane kursus pun aku tak tahu. haishh..

> tak tahu nak sharing ape. maaf. :)

2 comments:

  1. wahhh..kita sama2 jd penganggur...
    nak amik klas jhitan jugak...hehe..
    nak amik kt mne?

    ReplyDelete
  2. @Eira : tak tahulah.. tengah mencari..kat dungun biase kat mne eh?

    ReplyDelete