搛べ惕

Friday, August 03, 2012

Who am I now?

Assalamualaikum

laluan harian aku.


Dah dua bulan lebih aku bergelar budak matrikulasi pahang. Mula-mula masuk memang excited sangat, tapi bila dah lam bapak serabut kot. Assisgnment yang banyaknye, lab report sana sini la, test bagai memang penat. Tapi kadang best jugak kalau mende tu senang.

Aku rasa something magical lah belajar kat matrik ni. Dulu time sekolah means tahun lepas, mathematics paling aku teror dan chemistry lah asyik fail, dapat rendah. tapi masuk je matrik, semua jadi terbalik. Chemistry paling okay but math paling blur and down sangat. itu realiti okay. tak percaya try ah masuk matrik. kalau korang bijak takpe ah. Aku ni jenis malas sikit, tu yang jadi macam ni.

Minggu depan aku ada ujian pertengahan semester (UPS). Ready? memang tak sepenuhnye lah. Still blur lagi, tak cover chapter habis lagi. runsing bila fikir tapi aku buat selambe badak jugak. perangai ni dari dulu memang tak berubah. ape nak jadi nih. adoyai. lepas UPS aku cuti 2minggu. tapi memang tak best la cuti kalau ups ni aku tak buat betul-2. korang doakan aku dapat jawab nanti tau. selasa ni start exam..fuhhhhh.



aku dah tak percaya lagi dengan orang yang bernama lelaki. means yang aku baru kenal. 
*statement aku bapak jahat*

>i'm not ready yet for ups.

No comments:

Post a Comment