搛べ惕

Saturday, September 01, 2012

Detik-detik debaran.

Assalamualaikum.

If time can be stopped.


Hai-hai. Lama tak jumpa korang. Semua sihat kan? Yang tak sihat jangan lupa makan ubat. Jaga kesihatan tu. Aih. Sejak bila ni aku intro cakap macam ni. Haha. Pelik kot kan. Actually aku tak tahu nak buat apa sekarang, so aku rasa tergerak hati nak update blog berhabuk aku. Dah la update sebulan sekali. Memang haremmmm nak update hari-hari. InsyaALLAH ada masa aku update 2-3 seminggu.

Ikut jam pagi ni mean sekarang dah masuk satu september. Maknanya tinggal lagi 2 hari result UPS nak kuar. Alamak ! Aku tak ready nak tahu result lagi. Nervous gila walaupun UPS je yang cuma berperanan 10% dlm result penuh aku nanti. Hopefully dapat yang boleh membanggakan aku dan buat hati aku tenang dan lega. Fuhhhhh. Time, please stop running. Tak sanggup nak hadapi.

Aku ni jenis orang dapat result bagus ke tak muka takde perasaan je. Macam tak berapa kesah. Memang selamber badak. Stop, stop, stop ! Stop talking about UPS. Tak payah fikir lagi pasal tu. Fikir nak enjoy esok pagi. Pergi ECM. sekarang ni aku duduk sengsorang dalam bilik. Malas nak jalan dan tumpang bilik orang. Haih. Apa punya anak dara lah.

> result maybe kuar 3/9, kawan-2 aku cakap lah.

No comments:

Post a Comment