搛べ惕

Tuesday, September 18, 2012

Finally !

Assalamualaikum.


Maaf sebab seminggu lebih menyepi. Nak kata busy tak pun. Cuma malas nak bukak lappy ni. Kadang-2 je bukak. Tu pun sebab ada kerja. Kerja la sangat kan. Minggu lepas hari selasa result ups finally keluar jugak. Ambik kau ! Dari pagi sampai petang hati berdebar gila. Tak tahu la kenapa. Tak pernah lagi rasa macam ni. ALLAH je tau rasa tu.

Alhamdulillah. Result aku okay. Takde fail, aku puas hati. Terkejut pun ada. Aku macam tak percaya tengok result tu.
Here my result !

Mathematics : A
Biology : B-
Science Computer : A
Chemistry : A
English : C

Banyak kali kot aku ulang tengok result. Aku bersyukur sangat tapi aku tak boleh selesa sangat. Sebab ups ni cuma 10% je. PSPM1 yang penting sekarang. 70% tu, banyak gila. Tumpuan untuk PSPM sekarang ni. Hopefully dapat yang elok-2 jugak.

If you’re feeling down, learn to love the rain and look forward to the rainbow. 


Dua hari lepas dapat jumpa mr mine. Happy gila lah. Dah lame tak jumpa. Rindu sangat tau. Pergi jalan-2, makan laksa penang ngan ais cendol. Perghhhh. Sedap sangat tu. Dapat jugak makan akhirnya. Sempat jugak bagi hadiah anniversary ngan birthday kat dia. Happy sangat dia dapat hadiah tu. Tapi lupa nak snap gambar kad walaupun buat last minute dan buruk kot. :'(

Takpe lah. Janji mr mine suka. :')

For MR MINE and ALL FOLLOWERS !

> esok test bio. Arghhh !

No comments:

Post a Comment