搛べ惕

Saturday, October 13, 2012

Around the corner.

Assalamualaikum.

Kerja bila weekend. Jangan buat macam ni. Nanti menyesal.


MUET ? PSPM1 ? Aih. Seram bunyi tu. Perkataan tu hari-2 aku akan dengar kat matrik ni. Takut sangat nak hadapi dua exam besar tu. Kalau MUET selain speaking tu tak ape la lagi. Ni speaking kot, mau naye aku. Aku bukan pandai sangat speaking ni. Ngan grammar yang hancur, nak kembang isi pun macam ape. Nak cakap memang payah lah. Dah la tinggal seminggu lebih lagi nak MUET tu. 

PSPM1 plak lagi 2 minggu. Preparation tu ade lah jugak. tengah dalam proses jugak ni. 2 3 hari lepas matrik sini buat trial. Aku jawab macam tak pernah belajar plak.Tak tahu nak jawab ape. Tu yang buat aku risau sangat2. Aku memang kena cari alternatif lain nak study. Result ni penentu aku untuk semester 2 nanti. kalau yang ni hancur, tahun depan memang kena study hard.

Harap sangat aku dapat buat yang terbaik dalam MUET dan PSPM1 nanti. Doakan aku tau korang semua. Much Love.

Study Smart Not Study Hard, Nabilah.

> STUDY, STUDY.

Friday, October 12, 2012

Syed Shamim !

Assalamulaikum.

Syed Shamim Al-Idrus nama diberi.

a.k.a ED.

You make my heart melting. Love your voice, your style. 

> your secret admire with love from kuantan.