搛べ惕

Tuesday, May 06, 2014

It's been more than a year.

Assalamualaikum.

Dah lama sangat tak update blog ni. Nak kata busy tak pun. Mungkin terlalu addicted dengan facebook, twitter, instagram. Remaja zaman sekarang kan. Haih.

Sekarang dah masuk tahun 1 sem 2. Lagi sebulan nak final exam. Cepatnya masa berlalu. Nanti masuk second year plak. Risau dengan final exam sem ni. Takut tak lulus. Tapi InshaAllah aku akan buat yang terbaik.

Sekarang ni aku terlalu addicted dengan JPOP, JDRAMA, JMOVIE etc. Addicted dengan dua boyband ni. Arashi & NEWS.

Satoshi Ohno | Sakurai Sho | Kazunari Ninomiya | Masaki Aiba | Matsumoto Jun

Masuda Takahisa | Yuya Tegoshi | Kato Shigeaki | Koyama Keiichiro
My ichiban is Sho-kun and Shige-chan. I love S. <3 br="">
Ueda Tatsuya | Kamenashi Kazuya | Nakamaru Yuichi | Tanaka Koki | Junnosuke Taguchi


Sebenarnya NEWS ada 9 members. Tapi yang 5 lagi dah keluar. Sedih sangat bila tahu. Tapi aku tetap suke NEWS 4nin. FOREVER. Same goes to KAT TUN. Dari 6 jadi 4 dah. Saje cari yang ada koki sebab I love him. Tak tahu lagi sape ichiban dalam group ni & tak tahu warna yang represent each member. :D

I AM TO ADDICTED TO THEM. PLEASE DON'T MIND IF I POST A LOT ABOUT THEM. XD

> I want to know more about them